Go to content

Main menu:

Theo Streefkerk en zn Ameide


Nieuwsbrief 2009-1 Introductie

Nieuwsbrief > 2009


Beste sportgenoten,

Allereerst wil ik de ontwerper en maker van deze website hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking . Fantastisch hoe praktisch, snel en flexibel deze klus geklaard is.Theo bedankt.
Ik kan ook een ieder aanbevelen met Ikontwerpuwwebsite.nl in zee te gaan.
U kunt de link vinden onderaan deze website.

Nu wat over de duiven
De vliegduiven zijn 3 x afgericht. De eerste africhting van zo'n 30 km is voor de meeste duiven een overnachting geworden door bewust laat te lossen.
De 2e uit BelgiŽ ging fantastisch en de derde keer zijn ze meegereisd met Brabant 2000 naar Strombeek. Er stond die dag een harde NO wind. Gelukkig kwamen ze allemaal thuis, al kwamen ze de gehele dag door terug . Wat wel op viel was dat er verschillende gewonde duiven waren; waarschijnlijk veroorzaakt door het lage vliegen in verband met de NO wind.
De vliegduiven hebben nu jongen van ongeveer 7 dagen. Voor degene(n) die nog een bon hebben van ons, neem zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken over 2 weken.

Wat het duivenfront betreft
De ringen van 2009
Je hoeft geen waarzegger te zijn en een glazen bol te hebben om te weten dat de ringen van 2009 voor problemen gaan zorgen.
Het bestuur Npo zal dan ook hier een daadkrachtige oplossing moeten gaan bieden voor deze ringenserie. En dan denk ik aan een soort knijpring die je later nog om de duif kan doen en daarna niet meer kan openen, zodat de duif niet verloren hoeft te gaan als de cijfers niet meer leesbaar zijn.

Duivenforum
Verder wil ik als mede eigenaar van www.duiven-forum.nl u allemaal uitnodigen om een kijkje te nemen en u aan te melden als lid. U vindt de link ook boven- en onderaan op de website. Wat kunt u daar al zo zien en lezen?
" Iedere vrijdag de weersberichten voor het vliegweekeinde van Zimoa.
" U kunt alle activiteiten in uw vereniging gratis vermelden.
" U kunt vragen stellen over zaken van juridische aard; ook duivenzaken waar u tegenaan loopt, en u krijgt nog antwoord ook.
" En vooral onze prachtige vliegcompetitie geheel gratis, met prachtige prijzen. Waar u nog steeds voor in kan schrijven.

De zaak Blois/Hedel
Ook de rechtspraak over de zaak Blois/Hedel loopt nog steeds. De 5 mensen van Hedel hebben een uitnodiging ontvangen van de aanklager. Het eerste gesprek is inmiddels geweest en de andere afspraken lopen nog.

Duivendiefstal bij Cor de Heijde in Made
De dievengilde blijft actief. Het toppunt vind ik dan ook 1 van de laatste diefstallen bij Cor de Heijde in Made. Wat daar gebeurt is tart iedere theorie. Maar als mensen een beroep op mij doen zeker in deze situatie zal ik naar vermogen proberen te helpen.
En mocht u wat opvangen of opvallen rond duivendiefstallen meld het, want ieder is hierbij gebaat.
Zie hieronder de oproep van bureau Mulder.
Ik wil afsluiten om u allen een goed vliegseizoen te wensen en veel gezondheid.

Gastenboek
Het Gastenboek ligt te wachten op uw reactie. Ik zou het zeer op prijs stellen wanneer u daar een reactie achter zou willen laten.

Vriendelijke groet
Theo Streefkerk en Zoon

*** BELONING***
Voor aanwijzingen die leiden tot de oplossing van de gepleegde diefstal
en het terugverkrijgen van de ontvreemde
RAS DUIVEN.
Vanuit de duivenhokken van Cor de Heijde uit Made
zijn in de nacht van 20 op 21 maart j.l. kweekduiven gestolen.
De daders zijn zeer selectief te werk gegaan en hebben alleen
de meest waardevolle duiven meegenomen.
Voor de ringnummers kijk op : www.bureau-mulder.nl
Uw informatie kan vertrouwelijk worden behandeld.
BUREAU MULDER
Tel.038-4547773 (24 uur per dag bereikbaar)
Postbus 1050,8001 BB Zwolle. Fax.038-4547780 henny@bureau-mulder.nl . www.bureau-mulder.nl
Welkom | Introductie | Verzorging | Resultaten | Stamopbouw | Te koop | Informatie | Keuringen | Nieuwsbrief | Contact | Site Map


Back to content | Back to main menu