Ik bad om een zusje

"Ik heb al op jonge leeftijd een ervaring gehad met de kracht van een simpel eenvoudig gebed. Het is me altijd nog bijgebleven." Een kort getuigenis van de 13-jarige Rianne.

lijn_keerpunt.gif (1634 bytes)

Hallo, ik ben Rianne en 13 jaar. Ik ben gelovig opgevoed en geloof zelf ook met heel mijn hart. Ik heb al op jonge leeftijd een ervaring gehad met de kracht van een simpel eenvoudig gebed. Het is me altijd nog bijgebleven.

   Kindertelefoon (Hemera foto-object)Ik was ongeveer 4 jaar toen ik het mee maakte. Mijn houding tegenover Jezus was toen heel simpel. Ik had al een tijdje gehoopt op een zusje.Want ik was toen nog enigst kind. Op een morgen zat ik te spelen met mijn keukentje. Daar bij zat een telefoontje. En toen heb ik heel simpel, gewoon de Here Jezus "opgebeld". Ik vroeg gewoon of Hij me een zusje wou geven. Zo simpel. Maar Hij heeft het wel verhoord. Want na ongeveer 3 maanden was mijn moeder in verwachting. En bij de geboorte bleek het ook een meisje te zijn: Marlot.

   Inmiddels heb ik 2 zusjes en 1 broertje. Misschien is dit verhaal niet zo bijzinder. Maar voor mij betekent het dat mijn gebeden verhoord zijn. Dat ik dus niet voor niks bid. Ik hoop ook dat anderen door mijn verhaal nu ook weten dat bidden echt helpt! Misschien zijn er ook wel mensen die denken dat het toeval is. Maar dat kan helemaal niet want mijn moeder heeft het niet gehoord. En dat het ook nog een meisje werd, dat kan toch geen toeval zijn?

   Ik hoop dat diegene die dit zal lezen ook weet dat bidden helpt! Hij hoort je! Echt waar! Neem dat maar van mij aan. Al ben ik nog jong, ik geloof in Hem die liefde is en gebeden verhoord.

Rianne, 2003

Gepubliceerd op Keerpunt in 2004. Foto: Hemera Photo Objects.


Wilt u naar aanleiding van dit verhaal reageren naar Keerpunt of wilt u weten hoe ook u kunt veranderen? Stuur een e-mail naar Keerpunt:

Mail ons

U kunt een e-mail naar de persoon uit het verhaal sturen. Vermeld dan als onderwerp 'Reactie op je verhaal op Keerpunt'  en gebruik het volgende e-mailadres:

  r i a n n e - 0 1 @ k e e r p u n t . n e t


Lijn ter afscheiding

Home

Klik voor homepage Keerpunt

Verhalen van mensen die veranderden