Voormalig Beatles-manager
vindt zijn rust bij God

Ken Mansfield was in de jaren zestig manager van de Beatles. Zijn leven bestond uit "seks, drugs en rock 'n roll" - tot hij de weg terugvond naar God.

lijn_keerpunt.gif (1634 bytes)

Als ik succesvol was gebleven in de muziekindustrie, was ik waarschijnlijk nooit bij de Heer teruggekomen," zei Mansfield in een interview met een Amerikaans persbureau.

Na zijn periode als manager van de Beatles ondervond hij, hoewel hij manager werd van verschillende bekende artiesten, veel tegenslagen in de vluchtige business. Dit alles werd hem teveel. Na meer dan dertig jaar in de muziekwereld te hebben gewerkt, trok hij zich terug in een kleine gemeenschap bij Bodega Bay in CaliforniŽ. Daar bad hij, keek hij terug op zijn succesvolle maar lege leven, en kwam tot bekering.

Mansfield schreef een boek 'The Beatles, The Bible and Bodega Bay: My Long and Winding Road'. In dit boek vertelt hij zijn levensverhaal, waarbij hij veel aandacht besteedt aan zijn bekering. Met het boek hoopt de voormalige Beatles-manager mensen te bereiken en een bediening op te starten met een aantal lezers. "Ik vergelijk mijn werk met dat van een zaaier. Ik zal proberen om persoonlijk een aantal zaken aan te kaarten zonder tot hen te 'preken'. Misschien helpt het ze om de puzzelstukjes bij elkaar te leggen."


Bron: Kerkweb ( www.kerkweb.nl ), bericht van 17 mei 2000

Wilt u naar aanleiding van dit verhaal reageren naar Keerpunt of wilt u weten hoe ook u kunt veranderen? Stuur een e-mail naar Keerpunt:

info@keerpunt.net


Lijn ter afscheiding

Home

Klik voor homepage Keerpunt

Verhalen van mensen die veranderden